Во овој момент, на Македонски - Хрватски Речник има голем број на 29,409 зборови во македонски како 71,610 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го2,329,896 / изрази , меѓу 12,349 денес.
Тагови: Македонски - Хрватски речник,Македонски, Хрватски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Хрватски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на engleskohrvatskirjecnik.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0154 / 0.0088 (21)
Вратете се на почетокот