Fjalor Anglisht - Croatian:

Croatian

Përkufizimi:
rate 1. citizen or resident of Croatia, person of Croatian descent
rate 2. official language of Croatia
rate 3. of or pertaining to Croatia (country that was formerly part of Yugoslavia)
.
 
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme croatian dhe përkthimet për "Croatian":
Anglisht Croatian
Pra, kjo është se si ju thonë "Croatian" në croatian.
 
Shprehjet që përmbajnë "Croatian":
Anglisht Croatian
Më shumë shprehje
.
Deri tani, 2,329,897 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 12,349.
Tags: Croatian, Hrvat, Hrvati, hrvatske, hrvatskog, hrvatsku, Anglisht - Croatian Fjalor, Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga engleskohrvatskirjecnik.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0412 / 0.0171 (36)
Mbrapsht në krye